Pa dobro se ti još svega toga sjećaš, ja se npr.svoje Budimpešte i kasnije Wiener Neustadt-a 97. gotovo uopće ne sjećam osim par slika koje imam u glavi. Je možda zato što sam bio jako mlad(13. odn.17.g.1997.) ali mislim da je više od silnog uzbuđenja. Onih kasnije se nešto malo više sjećam ali ne onoliko koliko bi ja to htio. Ne znam zašto ali meni ti koncerti brzo izlaze iz glave i to me jako LJUTI iako mi pružaju užitaka kao ništa drugo na svijetu. Evo, već mi i 1.noć Milana iz 7.mj. blijedi, sigurno će uskoro i 2. kao i oba ZGa.

Za taj famozni Beč 92.sam čuo i čitao puno, o tom duetu Bona i Axl-a kao i da je to bio najgori na toj turneji zbog ko nepripremljenosti za konc.na otvorenom pa da je i svirka bila tak-tak. Ali pretpostavljam da je tebi bez obzira na sve to(ako si uopće primjetio nešto od toga), to bio jedan od najboljih provoda, zar ne?
A ja ne da se ne bi bunio već bi i prodao guzicu da sam mogao biti tamo pa makar po nekima to bio i najgori koncert. I najgori Zoo koncert je bolji od većine koncerata s kasnijih turneja.
Nego,jako me zanima kako su napravili stage s obzirom da je to bio jedini ZooTV koncert na otvorenom i da je oprema bila za dvoranski. Jesam pročitao da su je proširili sa 3 dodatna video-zida ali me zanima da li se dobro uklopila.
Ako možeš usporedi molim te taj stage sa onim sa Zoorope(pretpostavljam da si bio na Zooropi ako si rekao da ti je ovo bila 6.turneja) koji je baš dizajniran za otvoreno.
Inače,u pravu si da je ono osvijetljenje na Streets-ima bilo jače od svih osvjetljenja na kasnijim turnejama(bar je tako bilo na Zooropi), jedan od impresivnijih trenutaka i jedan od rijetkih kojih se sjećam.
Ali najviše ti zavidim na ZooTVu zbog MirrorBallMan-a, meni jako cool Bonov alter-ego. Obično svi spominju MacPhista, a zaboravljaju mi na MirrorBallMan-a koji je fakat bio cool frajer.

ha podsjetim se svakih par godina, zhivio u2torrents....ma naravno da izblijede sjechanja, ovaj put ste me Vi natjerali na prisjechanje

Stage, ha u Bechu sam prvi put vidio neki stage , a u budimpeshti sam od otvaranja chuchao ispred bine. Pitanje je dobro, ali trabiji su bili oba puta

, meni se onaj u budimpeshti chinio manjim.... ne sjecham se detalja, ali nisu to bile razlike od the Claw do Popmart limuna....
Napisao sam vech o tim sjechanjima na prvi koncert pa da se ne ponavljam....nikad oni nisu "loshi" nekom tko ih slusha i cijeni, jesu nekome tko im dođe
sa stavom ja ću sad popit 5 piva a ti me zabavljaj, alkohol ipak otupljuje čovjeka a U2 shibaju chistu emociju van iz muzike.....
"losh" U2 koncert je onaj gdje On ne uspostavi kontakt sa publikom, kad ne klikne.... to se u Beču sigurno nije dogodilo, previshe ljudi i izmijeshana publika(gunsi, metalica , sve u 3 dana)....nije ni u Pešti (pa tribine su poluprazne bile)....nije ni na slijedechem (popmart).....posrechilo mi se 4 put (Torino) i 6 (zgb2)....munchen je pricha za sebe.....
....ovo sa prachenjem benda, ha gle u Pešti i Popmartu sam chuchao ispred njih tak da sam ih imao na dlanu, a na kasnijim turnejama je ipak stage bio prijateljskiji
prema nama koje show ne dira nego sam On ili Oni....kak uspostavit "kontakt" sa publikom ak publika gleda telku

....uzmi si zgb koncerte, nakon prvog dana samo sam slushao o stage-u a drugi ga nitko i ne spominje (što zbog toga kaj se bash i nije micao, shto zato kaj smo svi gledali nekaj drugo)
opet sam se raspiso, reci ak na kaj nisam odgovorio