Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Napredno pretraživanje

32936 Postova 780 Tema- 193 Članova - Najnoviji Član: ante123
 Str: 1 2 3 [4]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Torino, Delle Alpi  (Posjeta: 3208 )
Lile
ja sam forumski inventar

Spol: Ženski

harbour in the tempest

« Odgovor #45 : 02.09.2009. 21:13:28 »

Ja se jedino sjećam da je autobus bio na kat i da sam ja sjedio dole e sad ko je bio u busu stvarno se ne sjećam.

ti si s prijateljem sjedio za onim stolom sa mnom i sestrom mojom Grin
sjećam se da ste bili pola crveni pola bijeli kad ste se vratili u bus kasnije jer vam je valjda sunce s jedne strane bilo cijelo vrijeme Grin
Evidentirano

Cry without weeping, talk without speaking, scream without raising your voice...
u2fan1975
Administrator
ja sam forumski inventar

Spol: Muški

« Odgovor #46 : 02.09.2009. 21:26:46 »

Ja se jedino sjećam da je autobus bio na kat i da sam ja sjedio dole e sad ko je bio u busu stvarno se ne sjećam.

ti si s prijateljem sjedio za onim stolom sa mnom i sestrom mojom Grin
sjećam se da ste bili pola crveni pola bijeli kad ste se vratili u bus kasnije jer vam je valjda sunce s jedne strane bilo cijelo vrijeme Grin
Imaš pravo  Grin Grin Grin
Evidentirano
Mofo
ja sam forumski inventar

« Odgovor #47 : 02.09.2009. 22:17:38 »

Ja se busa i puta Bogu fala ne sjećam osim da je bio na kat i da sam sa frendovima sjedio dole na početku gdje su sjedalice bile međusobno okrenute. Ne sjećam se zato što sam si na početku puta popio ja mislim apaurin ili normabel pa sam spavao ko bebica 9-10h, čak sam i na tal. granici spavao,a carinici me nisu htjeli buditi.
Povratka se malo više sjećam iako sam i tada većinu puta spavao od umora zato jer sam bio potpuno DEHIDRIRAN. Još od 15h popodne kad je bio konc.nisam ništa pio,sunce pržilo,a tokom koncerta skakao u masi. Poslije koncerta htio kupiti vodu koja je koštala 10000lira(5eura),a imao sam 100DM u komadu pa nisam uspio. Na povratku stali kod Milana na benzinskoj, trčim na wc da vode popijem,a kad ono voda SMRDI po kloru, smeđe boje. Ali tako sam bio žedan da sam čak pio malo. Tek me Slovenci spasili(i to se dešava) na granici kad su cijelom busu podjelili besplatno vodu, hvala im još jednom.

Znam da mi je tada tih 12h puta bilo ful puno,ali to nije ništa spram 20h Katowica.Šteta što taj put nisam popio nešto za spavanje.

Kad ste već pokazali kartu, koja je razlika od onih tada i ovih danas koje izgledaju ko da su za kino ili neku utakmicu.
Evidentirano
Lile
ja sam forumski inventar

harbour in the tempest

« Odgovor #48 : 02.09.2009. 22:23:46 »

da, fale mi te stare karte Sad imam par baš lipih primjeraka, U2, REM i cranberries Smiley
Evidentirano

Cry without weeping, talk without speaking, scream without raising your voice...
treehill
ja sam forumski inventar

« Odgovor #49 : 02.09.2009. 22:51:32 »

Ja se busa i puta Bogu fala ne sjećam osim da je bio na kat i da sam sa frendovima sjedio dole na početku gdje su sjedalice bile međusobno okrenute. Ne sjećam se zato što sam si na početku puta popio ja mislim apaurin ili normabel pa sam spavao ko bebica 9-10h, čak sam i na tal. granici spavao,a carinici me nisu htjeli buditi.
Povratka se malo više sjećam iako sam i tada većinu puta spavao od umora zato jer sam bio potpuno DEHIDRIRAN. Još od 15h popodne kad je bio konc.nisam ništa pio,sunce pržilo,a tokom koncerta skakao u masi. Poslije koncerta htio kupiti vodu koja je koštala 10000lira(5eura),a imao sam 100DM u komadu pa nisam uspio. Na povratku stali kod Milana na benzinskoj, trčim na wc da vode popijem,a kad ono voda SMRDI po kloru, smeđe boje. Ali tako sam bio žedan da sam čak pio malo. Tek me Slovenci spasili(i to se dešava) na granici kad su cijelom busu podjelili besplatno vodu, hvala im još jednom.

Znam da mi je tada tih 12h puta bilo ful puno,ali to nije ništa spram 20h Katowica.Šteta što taj put nisam popio nešto za spavanje.

Kad ste već pokazali kartu, koja je razlika od onih tada i ovih danas koje izgledaju ko da su za kino ili neku utakmicu.
a one guzhvetine na izlasku iz torina, il si vech njonjao?
Evidentirano

Everything You know is WRONG!
Mofo
ja sam forumski inventar

« Odgovor #50 : 03.09.2009. 05:39:01 »

Ma kakvi, ne sjećam se, vjerojatno sam 5min nakon što je bus krenuo zakrmio.
Kad bolje razmislim, od niti jednog koncerta se ne sjećam izlaska iz grada dok se ulazaka gotovo svih sjećam. Samo se jednog izlaska sjećam(mislim nakon REMa) i to samo zato što su na ulasku na autoput bile kurve crnkinje pa sam se malo zamislio.  Roll Eyes 
Mislim pardon, zamislio sam se nad cijelom tom eksploatacijom afričkih imigranata i žena i grozotama trafficking-a da ne bi bilo zabune.
Evidentirano
into the heart
ja sam forumski inventar

« Odgovor #51 : 03.09.2009. 07:50:10 »

Ma kakvi, ne sjećam se, vjerojatno sam 5min nakon što je bus krenuo zakrmio.
Kad bolje razmislim, od niti jednog koncerta se ne sjećam izlaska iz grada dok se ulazaka gotovo svih sjećam. Samo se jednog izlaska sjećam(mislim nakon REMa) i to samo zato što su na ulasku na autoput bile kurve crnkinje pa sam se malo zamislio.  Roll Eyes 
Mislim pardon, zamislio sam se nad cijelom tom eksploatacijom afričkih imigranata i žena i grozotama trafficking-a da ne bi bilo zabune.

da, da, sve ti vjerujemo!!  Grin  Grin
Evidentirano
treehill
ja sam forumski inventar

« Odgovor #52 : 12.10.2009. 11:59:12 »

https://www.u2torrents.com/torrents-details.php?id=5326

stavio tip frišku kopiju ... odlična snimka.... fakat lepo buči  Cool, ali sad je bolje od dosadašnje kopije...neznam, vokal je malko loš...
« Zadnja izmjena: 12.10.2009. 12:02:33 treehill » Evidentirano

Lile
ja sam forumski inventar

harbour in the tempest

« Odgovor #53 : 15.11.2009. 10:31:10 »

jel se sjećate tko je bio predgrupa na ovom koncertu? jesu bili fine young cannibals možda? Huh
Evidentirano

NeehNah
visim tu često

« Odgovor #54 : 15.11.2009. 10:38:07 »

jel se sjećate tko je bio predgrupa na ovom koncertu? jesu bili fine young cannibals možda? Huh

Grin Fun Lovin' Criminals i neka talijanska grupa koje se ne sićam.

Kako sam promašila ovaj topic? Eto, nikad nije kasno  Smiley

Moj prvi U2 koncert, 19. rođendan i slomljena ruka  Grin Ništa nije bilo teško taj dan (a niti mjesecima poslije nakon koncerta) samo da se napokon doživi TO.

Busa se ne sićam baš, znam da je atmosfera bila dobra i tamo i nazad, barem dok sam bila budna. Došli smo pred stadion oko 11 ili podne, a rulje... S još dvi cure iz busa ušla sam na stadion oko 5 i taj osjećaj kad sam vidila toliko ljudi dolje ispred mene kao na dlanu zajedno s pozornicom neću nikada zaboraviti. Imale smo kartu skoro pa na kraju, ali nismo se živcirale radi toga.

Predgrupe su došle i otišle i napokon je 9 sati bilo tu. Nervoza i uzbuđenje su bili na vrhuncu, napokon Elevation i eksplozija na pozornici i u publici. Svi pjevaju, skaču i tako punih dva i po sata. Publika je bila fenomenalna! Toliko emocija i u tolikoj jačini sam osjetila jedino na U2 koncertima, a ovaj je bio poseban po mnogo toga. Teško je izdvojiti događaj večeri jer je cijela bila presavršena. Mogla bih reći da je to bio With or without you, cijeli stadion u mraku, samo tisuće i tisuće upaljača. Suze su išle u tri reda i nisam se mogla niti htjela zaustaviti.

Iscrpljena i sretna strovalila sam se na sjedalo u busu i zaspala brzinom munje. Još mjesecima sam hodala kao po oblaku ne vjerujući da sam vidjela i osjetila to što jesam te noći. Hvala U2 za predivan rođendan  Kiss
« Zadnja izmjena: 15.11.2009. 11:21:10 NeehNah » Evidentirano

Don't waste your time or time will waste you.
Lile
ja sam forumski inventar

harbour in the tempest

« Odgovor #55 : 15.11.2009. 11:45:20 »

Grin Fun Lovin' Criminals

ups Grin znala sam da je nešto slično Grin
Evidentirano

treehill
ja sam forumski inventar

« Odgovor #56 : 15.11.2009. 12:26:37 »

a kaj nisu bile 3 predgrupe?
davno je to bilo....ona jedna se zvala kao neki font.... verdana, verdena...
Evidentirano

NeehNah
visim tu često

« Odgovor #57 : 15.11.2009. 12:41:54 »

Opening Act(s): Timoria, Verdena, Fun Lovin’ Criminals

Meni je to zvučalo kao jedna grupa  Grin
Evidentirano

Don't waste your time or time will waste you.
into the heart
ja sam forumski inventar

« Odgovor #58 : 16.11.2009. 15:17:47 »

meni su predgrupe bile katastrofa.
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4]   Gore
Ispis
Skoči na: