|
xMARIN
|
 |
« : 29.06.2009. 22:24:41 » |
|
Taman kad prodju 2 zagrebačka koncerta, 14.8. izlazi (vjerojatno) zanimljivi dokumentarac It might get loud, priča o 3 generacije gitarista, Jimmy Page / The Edge / Jack White. Sto se specificno doktora tice, od njega se u filmu moze vidjeti - posjet skoli gdje je nastao U2, snimke rada na novom singlu u studiju u dublinu, itd Cisto sumnjam da ce se to prikazivati u nas al valja se nadat, ako nista, pricekat cemo DVDRip negdje na netu  Do tad, evo trejler:
http://www.youtube.com/v/5sBLir8H2zM&rel=1*Nije baš čisto U2 izdanje al vidim da se traži pa nek tema bude pod Izdanjima. Angel
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 14.04.2010. 17:06:51 angel of harlem »
|
Evidentirano
|
Time won’t leave me as I am But time won’t take the boy out of this man
|
|
|
|
into the heart
|
 |
« Odgovor #1 : 20.08.2009. 11:41:23 » |
|
jel zna netko možda dal će se taj film prikazivat u našim kinima?? 14.8. je prošao, možda bi moglo nešto biti zbog ove euforije oko zagrebačkih koncerata??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lemonade
|
 |
« Odgovor #2 : 20.08.2009. 12:32:58 » |
|
Kao što kaže xMarin, vjerojatno neće... Skinut ćemo ga s interneta  Presmiješan mi je Edge kad svira Elevejšn bez efekata 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
stubar
|
 |
« Odgovor #3 : 20.08.2009. 12:56:14 » |
|
ovo moram gledat makar mi ona dvojica(cepaš i strajpaš) u zivotu nista ne znace.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
noći mi daju moć,noći su moj greh,one su svečane,haljine raspete,dođite,dođite čekam vas ja nov
|
|
|
ribar
visim tu često

Spol: 
Love rescue me...
|
 |
« Odgovor #4 : 20.08.2009. 14:24:16 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Am I bugging you? I don't mean to bug ya. OK Edge, play the blues...
|
|
|
|
Ina
Gost
|
 |
« Odgovor #5 : 20.08.2009. 14:29:20 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
vertigo
|
 |
« Odgovor #6 : 20.08.2009. 14:47:51 » |
|
Čekam taj film već jako dugo. Skidao ga, ali do sada nema pravoga. Sve "fake torrents" za ovaj film. Edge mi puno znači, a boga mi i ova dvojica genijalaca. Jedva čekam vidit ovo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Zato što pametniji popušta glupani vladaju svijetom.
|
|
|
|
Brka
|
 |
« Odgovor #7 : 20.08.2009. 16:23:39 » |
|
Hahahahah, koja prijevara ovog Edgea. Koji varalica. Ja mislio da on kida prste svirajući taj rif, a ono tiska gas i kočnicu nogom. Kaki prevarant. Pih.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
tihach
|
 |
« Odgovor #8 : 04.11.2009. 14:10:28 » |
|
vijest s @u2.com  It Might Get Loud, the guitar documentary that features The Edge with Jimmy Page and Jack White, is coming to iTunes and DVD next month - just in time for the holidays. According to an article on the LA Times "Pop Hiss' blog, the movie will be available exclusively on iTunes for two weeks starting on December 8th. The home video release follows on December 22nd. Amazon already has the movie available for pre-order in both the Blu-ray format or standard DVD. Extra material? According to the LA Times piece, the home video will have "up to nine additional songs." The iTunes version will also have additional content, but no one's saying what or how much. (Note: These are US release dates and information. Check your local online stores for specifics in your country.) i cijeli clanak iz LA Times http://latimesblogs.latimes.com/music_blog/2009/11/it-might-get-loud-director-davis-guggenheim-is-sold-on-itunes.html
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Beauty is only skin deep, and the world is full of thin skinned people.
|
|
|
|
xMARIN
|
 |
« Odgovor #9 : 05.11.2009. 07:27:30 » |
|
DVD sljedeci mjesec, znaci DVD rip na torentima ovaj mjesec 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Time won’t leave me as I am But time won’t take the boy out of this man
|
|
|
|
vertigo
|
 |
« Odgovor #10 : 04.12.2009. 19:11:14 » |
|
Na torrentima sve FAKE. Kad će više... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Zato što pametniji popušta glupani vladaju svijetom.
|
|
|
|
xMARIN
|
 |
« Odgovor #11 : 06.12.2009. 18:04:03 » |
|
|
|
|