Eto prosla i ta noc, konacno cuo u2 live, nije bas kako sam zamisljao ali bilo je ok

Dosadno kisovit dan bio, dosli smo do Sterea u 23 kad je bio najavljen pocetak svirke, a naravno to se oduzilo (treba i zaradit nesto na zednoj rulji

) tako da je pocelo tek u 24, al srecom pustao se dobar rock do zadnjih 20ak minuta kad su poceli sa pjesmama tip Gwen Stefani i slicno

Pred pocetak svirke su pale i oklade, sta ce prvo svirat, uglavnom se kladilo na I will follow ili COBL, a kad ono otvorenje koncerta sa Discotheque

Malo sam bio zabrinut za trajanje koncerta posto se tu pisalo da sviraju sat vremena, ali ipak su se momci potrudili, svirka je trajala 1:45 bez prestanka. Malo cudno, koncert je i poceo i zavrsio sa Discotheque

Moram obavezno publiku pohvalit, Stereo je bio pun ljudi, a ekipa nije prestala pjevat cijelo vrijeme od prve do zadnje pjesme, svaku rijec

Zajebancija je isto bila na razini, pjevac je bacao neke fore, ono ala Zagreb sve narodnjaci pa prca to, i naravno cesto se dizala atmosfera s brijama tipa Rijeka rokeski grade, najbolja publiko i slicno

Kad vec spominjem atmosferu, moram priznat da sam bio pozitivno iznenadzen, pola litre pive (Becks) se prodavao po 15kn, sta je prava sitnica s obzirom na cijene danas u klubovima

E sad pjesme, idemo redom kolko se sjetim

sa prvog albuma samo I will follow, sa war i october nista (!?), sa UF je bio Pride, JT svi hitovi + in gods country, osim bullet, i onda najvece iznenadzenje sa R&H cak 5 pjesama!
AB je takodjer sve hitove imao, Zooropa nista, Pop discotheque kao prva i zadnja pjesma, ATYCLB isto svi hitovi, te sa HTDAAB samo vertigo.Eto setlista, mozda sam i zaboravio par pjesama...
E sad, par kritika naravno.. kako je poceo koncert, ono, kolko je to moguce stvarno su muzicki dobro svirali, slicilo je na U2 kolko je to moguce.. ali, pjevac, ajme hrapava glasa, strasno

Srecom muzika je bila glasna pa se nije bas primjetilo, a i gitarista je pjevao 3-4 pjesme, a taj vec ima puno vise slusljiv glas

I druga primjedba, stvarno su manje vise odsvirali sve hitove, ali je po meni pretjerano sa R&H albumom, 5 pjesama a zapostavljeno je dosta hitova tipa Bad, Bullet, 40 za kraj mozda, te nista na setlisti s War/October i Zooropa albuma, a pogotovo mi je falilo sta nije bilo New Years Day i SBS koje sam prizeljkivao

I tako, sve u svemu, nije bilo lose, dobar provod.. snimio sam par slika i filmica, ali nazalost kvaliteta je uzasna pa ko voli nek pogleda ako oce (a ja mislio 3mpx mobiteli dobro snimaju a kad ono

)

i jos 2 filmica, uvodna diskoteka, i pola vertiga jer sam zaboravio record stisnut

(isto kvaliteta uzas, pa ono..)
http://www.youtube.com/v/Z0p8zcALDrY&rel=1
http://www.youtube.com/v/XTyJLdwvqpE&rel=1