Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Napredno pretraživanje

6355 Postova 367 Tema- 130 Članova - Najnoviji Član: gric
 Str: [1] 2 3 ... 7   Dolje
Ispis
Autor Tema: U2 u Rijeci  (Posjeta: 2445 )
xMARIN
visim tu često

Spol: Muški

« : 04.01.2008. 17:15:53 »

no ok, nije bas U2 u originalnoj postavi, al skoro  Grin

enivej, setam danas gradom i kad ono plakati U2 u Rijeci, al tribute band  Cheesy

dakle, sljedecu subotu, 12.1. u Rijeci u Stereu svira U2 tribute band, upad 35 kn, ulaz u 22, svirka u 23 pocinje... neznam ko su ti decki, al ja odo izvidit, ipak je to U2, a valjda ce se jos neki tu iz Rijeke na forumu probudit do tad i doc.. a mozda i netko drugi s foruma ako imaju volje i vremena  Grin
« Zadnja izmjena: 04.01.2008. 21:56:59 xMARIN » Evidentirano

Time won’t leave me as I am
But time won’t take the boy out of this man
u2fan1975
Administrator
ja sam forumski inventar

« Odgovor #1 : 04.01.2008. 19:37:40 »

Naravno da se mora ić na takvo nešto.Želimo potpuni izvještaj sa navedenog koncerta.
Evidentirano
deciever
znam doć tu češće
**

« Odgovor #2 : 04.01.2008. 20:00:56 »

sta da?!! idem!!  Smiley Smiley
Evidentirano

Her skin is pale like God's only dove
Screams like an angel for your love
Then she makes you watch her from above
And you need her like a drug
xMARIN
visim tu često

« Odgovor #3 : 04.01.2008. 21:50:04 »

prckao sam po guglu, i saznao malo o tribute bendu;

Citat:
Klub Stereo Dvorana odzvanjat će u subotu, 12. siječnja, hitovima najuspješnije irske rock- skupine. Od 23 sata svira Angels of Harlem, U2 tribute band predvođen Kizom i Saletom iz Ramireza.

Kao i svaki tribute band, i ovaj, U2 tribute band sastavljen je od totalnih fanova grupe U2!

Okupili su se da se dobro provedu, a onda se otelo kontroli i krenulo kako treba...

U2 tribute band čine:
Alen Križaj – basist grupe Detour, Ivane Kindl i Natali Dizdar
Saša Jungić – gitarist grupe Ramirez
Kizo iz Velikog Bijelog Slona
Tomislav Žabek – bubnjar Demodea, Kindl, Jacques

Oni su to pošteno zakopali, a zadnja svirka u klubu Purgeraj u Zagrebu bila je potpuni lom!

Klub otvara svoja vrata u 22 sata, koncert počinje u 23, a upad je 35 kuna.

Dok su šminkeri na skijanju, vi tulumarite uz legendarni U2!

cini se da nisu amateri, moglo bi bit kul  Grin
« Zadnja izmjena: 04.01.2008. 22:00:27 xMARIN » Evidentirano

40
visim tu često

« Odgovor #4 : 04.01.2008. 22:27:58 »

Aj pitaj ih oće li kako do Splita
Evidentirano
u2fan1975
Administrator
ja sam forumski inventar

« Odgovor #5 : 04.01.2008. 23:15:04 »

E ako su to oni onda svka čast i preporuka svakome da ode na taj koncert.Ja sam bio u Purgeraju zadnji put i bilo je stvarno odlično.
Evidentirano
xMARIN
visim tu često

« Odgovor #6 : 04.01.2008. 23:52:31 »

i sta su svirali, jel setlista uobicajena kao kad U2 ima tour il?

i kolko je trajalo to u Zgu ?
Evidentirano

u2fan1975
Administrator
ja sam forumski inventar

« Odgovor #7 : 04.01.2008. 23:59:52 »

Trajalo je negdje oko sat vremena ako me pamćenje služi što je čisto ok.A set listu sad stvarno neznam napamet ali bili su zastupljeni hitovi iz svih razdoblja.
Evidentirano
b4nestorious
Global Moderator
visim tu često

I play rock'n'roll 2, cause I can't dance

« Odgovor #8 : 05.01.2008. 00:52:38 »

Eh da mi je barem bliže rado bih išao, ali do Rijeke zbog ovoga nažalost ne bih mogao. A i smotani ispiti me čekaju iza ugla... Dam'n! Bilo bi super ako bi netko od vas to snimio da čujemo (i vidimo) kako to izgleda, svima nama koji smo zbog određenih razloga spriječeni, i stavit negdje (rapid ili jubito) da si to skinemo!  Shocked
Evidentirano

Electrical storm heading ahead!
josipa
Administrator
visim tu često

Spol: Ženski

"We eat and drink while tomorrow they die"

« Odgovor #9 : 05.01.2008. 13:17:25 »

Svakako ići ako ste u mogućnosti, bend je fenomenalan!  Smiley
Evidentirano
m
Administrator
ja sam forumski inventar

« Odgovor #10 : 05.01.2008. 13:50:01 »

Svakako otići!!!!! Svirka je vrhunska, cijena ulaznice smiješna. Setlista vam je 15-20 pjesama. Traje mininum sat vremena.
Evidentirano

Think for yourself and question authority.
b4nestorious
Global Moderator
visim tu često

I play rock'n'roll 2, cause I can't dance

« Odgovor #11 : 12.01.2008. 17:01:04 »

Eto, uživajte svi vi koji idete večeras na koncert i dobro se zabavite pa na forum prenesite svoje dojmove da mi ostali vidimo što smo propustili. Samo ih nemojte previše hvaliti da nam baš ne bude jako žao.  Grin  Have a nice time!
Evidentirano

Electrical storm heading ahead!
xMARIN
visim tu često

« Odgovor #12 : 13.01.2008. 03:41:57 »

eto mene nazad iz kisne noci s koncerta.. i bio je - solidan.. vise ujutro kad se probudim  Grin
Evidentirano

xMARIN
visim tu često

« Odgovor #13 : 13.01.2008. 13:50:46 »

Eto prosla i ta noc, konacno cuo u2 live, nije bas kako sam zamisljao ali bilo je ok  Grin

Dosadno kisovit dan bio, dosli smo do Sterea u 23 kad je bio najavljen pocetak svirke, a naravno to se oduzilo (treba i zaradit nesto na zednoj rulji Cheesy) tako da je pocelo tek u 24, al srecom pustao se dobar rock do zadnjih 20ak minuta kad su poceli sa pjesmama tip Gwen Stefani i slicno  Grin
Pred pocetak svirke su pale i oklade, sta ce prvo svirat, uglavnom se kladilo na I will follow ili COBL, a kad ono otvorenje koncerta sa Discotheque  Grin

Malo sam bio zabrinut za trajanje koncerta posto se tu pisalo da sviraju sat vremena, ali ipak su se momci potrudili, svirka je trajala 1:45 bez prestanka. Malo cudno, koncert je i poceo i zavrsio sa Discotheque  Huh
Moram obavezno publiku pohvalit, Stereo je bio pun ljudi, a ekipa nije prestala pjevat cijelo vrijeme od prve do zadnje pjesme, svaku rijec  Cheesy  Zajebancija je isto bila na razini, pjevac je bacao neke fore, ono ala Zagreb sve narodnjaci pa prca to, i naravno cesto se dizala atmosfera s brijama tipa Rijeka rokeski grade, najbolja publiko i slicno  Grin Kad vec spominjem atmosferu, moram priznat da sam bio pozitivno iznenadzen, pola litre pive (Becks) se prodavao po 15kn, sta je prava sitnica s obzirom na cijene danas u klubovima  Angry

E sad pjesme, idemo redom kolko se sjetim  Grin
sa prvog albuma samo I will follow, sa war i october nista (!?), sa UF je bio Pride, JT svi hitovi + in gods country, osim bullet, i onda najvece iznenadzenje sa R&H cak 5 pjesama!
AB je takodjer sve hitove imao, Zooropa nista, Pop discotheque kao prva i zadnja pjesma, ATYCLB isto svi hitovi, te sa HTDAAB samo vertigo.Eto setlista, mozda sam i zaboravio par pjesama...

E sad, par kritika naravno.. kako je poceo koncert, ono, kolko je to moguce stvarno su muzicki dobro svirali, slicilo je na U2 kolko je to moguce.. ali, pjevac, ajme hrapava glasa, strasno  Grin Srecom muzika je bila glasna pa se nije bas primjetilo, a i gitarista je pjevao 3-4 pjesme, a taj vec ima puno vise slusljiv glas  Grin
I druga primjedba, stvarno su manje vise odsvirali sve hitove, ali je po meni pretjerano sa R&H albumom, 5 pjesama a zapostavljeno je dosta hitova tipa Bad, Bullet, 40 za kraj mozda, te nista na setlisti s War/October i Zooropa albuma, a pogotovo mi je falilo sta nije bilo New Years Day i SBS koje sam prizeljkivao  Embarrassed

I tako, sve u svemu, nije bilo lose, dobar provod.. snimio sam par slika i filmica, ali nazalost kvaliteta je uzasna pa ko voli nek pogleda ako oce (a ja mislio 3mpx mobiteli dobro snimaju a kad ono  Grin)

i jos 2 filmica, uvodna diskoteka, i pola vertiga jer sam zaboravio record stisnut  Grin (isto kvaliteta uzas, pa ono..)

<a href="http://www.youtube.com/v/Z0p8zcALDrY&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Z0p8zcALDrY&rel=1</a>

<a href="http://www.youtube.com/v/XTyJLdwvqpE&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/XTyJLdwvqpE&rel=1</a>

Evidentirano

m
Administrator
ja sam forumski inventar

« Odgovor #14 : 13.01.2008. 14:49:12 »

e super, odličan izvještaj.
nisu filmići tako tragično loši. sasvim su ok . eto dao si nam materijal za naslovnicu.  Grin
Evidentirano

Think for yourself and question authority.
 Str: [1] 2 3 ... 7   Gore
Ispis
Skoči na: